AK PARTİ HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

HABER 19.02.2020 18:49:00
AK PARTİ HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ilin talep ve beklentileri için Ankara’da ziyaretler bulundu.

 

Bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya giden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis üyesi Abdi Okur ile birlikte Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati’nin danışmanlığına atanan hemşerimiz Fatih Mehmet Altınsoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Mehmet Altınsoy ise, AK heyete teşekkürlerini iletti.

     

Ankara temasları kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i de makamında ziyaret eden İl Başkanı Altınsoy ile Merkez İlçe Başkanı Aktürk, tarım ve çiftçi sorunlarını görüştü.

 

Sosyal ve ekonomik refahın özünde, tarımın ve tarımsal sanayinin olduğunu hatırlatan Bakan Yardımcısı Fatih Metin, tarımsal sektörün gelişiminde üreticilerin önemine değinerek, hükümet olarak dün olduğu gibi, bugünde yarın da tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcilerine ve üreticilerine destek olmaya devam edeceklerini, tarım kenti Aksaray ile ilgili kendisine iletilen taleplerin ise imkanlar çerçevesinde karşılanacağını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: PARTİ HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.