AKFOD Organizasyonunda Düzenlenen Fotoğraf Kurslarına Yoğun İlgi Gösterildi

HABER 21.02.2020 15:55:00
AKFOD Organizasyonunda Düzenlenen Fotoğraf Kurslarına Yoğun İlgi Gösterildi

Aksaray Fotoğraf Sanatı Derneği (AKFOD), Aksaray Halk Eğitim Merkezi, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen fotoğraf kursunun ilk dersi 19 Şubat 2020 günü yoğun katılım ile yapıldı. Ücretsiz düzenlenen kurslar sayesinde Aksaray ‘da yeni fotoğrafçılar yetişmeye devam edecek. AKFOD Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Erdem Zengin’in eğitmenliğini yaptığı kursa katılan bir çok kişi gerek profesyonel gerek amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşmaya devam ediyor. 
AKFOD’un kurulduğu yıldan bu yana düzenlediği kurslarda fotoğraf eğitimi alan kişi sayısının 500 ü geçtiği belirtildi. AKFOD, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından düzenlenen kurslar sayesinde fotoğrafçılığı meslek olarak yapmak isteyen kişiler eğitimlerini ve meslek sertifikalarını alıyor. Kursların kontenjanları yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede doluyor. 
AKFOD Başkanı Erdem Zengin, “AKFOD olarak Aksaray ‘da fotoğrafı seven, fotoğraf aracılığı ile şehrimizin ve ülkemizin bütün güzelliklerini yansıtmak isteyenlere gerekli teknik desteği vermekten onur ve gurur duyuyoruz. Bizlere bu imkanı veren Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Aksaray Halk Eğitim Merkezi’ne Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ne fotoğraf camiası adına teşekkür ediyoruz. Ücretsiz fotoğraf kurslarımız devam edecek. Aramıza katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.” dedi. 
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu üyesi olan AKFOD Aksaray’ı fotoğraf sanatı alanında ulusal ve uluslararası alanda temsil etmeye devam ediyor.

 


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.