ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

HABER 23.04.2024 12:04:00
ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI


Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat sektörünün bölgedeki en önemli buluşması olan Turkeybuild İstanbul 2024 Yapı fuarına katılım gösterdi. 
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan'ında katılım gösterdiği yapı fuarı Oda Üyelerinden tam not aldı.
Yapı fuarlarının, sektördeki son yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sergileme fırsatı sunduğunu belirten ve yeni malzemeler, yapı teknikleri, enerji verimliliği çözümleri ve diğer inovasyonlar genellikle bu tür etkinliklerde görücüye çıktığının altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; TÜYAP Yapı Fuarı, inşaat sektöründe önemli bir etkinliktir. Ayrıca yapı fuarları, inşaat malzemeleri, teknolojileri, makine ve ekipmanları, mimari tasarım ve proje yönetimi gibi birçok alanı kapsar. Bu tür fuarlar, sektördeki profesyonellerin bir araya gelmesine, yeni ürünleri keşfetmesine, iş bağlantıları kurmasına ve sektördeki son trendleri öğrenmesine olanak tanır. Ayrıca, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak için de önemli bir platform sunar. TÜYAP Yapı Fuarı'nın düzenlenmesi, sektördeki gelişmeleri takip edenler için önemli bir fırsattır. Bu tür etkinlikler, sektördeki yenilikleri görmek, iş birlikleri kurmak ve gelecekteki projeler için ilham almak isteyenler için değerli bir kaynaktır.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde inşaat sektörümüzdeki üyelerimiz ile yapı fuarına katılım gösterdik. Bundan sonraki süre zarfında da fuar organizasyonlarımıza devam edeceğimizi belirterek fuara katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” Dedi.


Anahtar Kelimeler: ÜYELERİ TÜYAP’ FUARINA KATILDI

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10254,55%0,45
  • DOLAR

    32,34% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2377,20% -0,80
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.