ATSO ÜYELERİNE ELEKTRİKTE ÖZEL İNDİRİM

HABER 24.02.2020 09:27:00
ATSO ÜYELERİNE ELEKTRİKTE ÖZEL İNDİRİM

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Meram Elektrik A.Ş arasında geçtiğimiz hafta içerisinde imzalanan protokol kapsamında Oda Üyelerine yönelik indirim anlaşması yapıldı.

ATSO Başkanı Göktaş tarafından yapılan açıklamada; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Ticari ve Hizmet sektöründeki üyelerine yönelik olarak %10 İndirimli Elektrik tarifesini Meram Elektrik Anonim Şirketi ile imzaladığımız protokol kapsamında hayata geçiyoruz. Protokol Kapsamında indirimden yararlanan üyelerimiz bir yıl boyunca herhangi bir zamdan etkilenmeden aynı tarife üzerinden faturalandırılacaktır. Protokolden faydalanmak için EPDK’nın belirlemiş olduğu 1.400 kWh üstünde bir elektrik tüketimi olması, Ticarethane veya sanayi abone gruplarından birinin olması şantiye dahil, 12 aylık süreçte 100 TL ve üzere elektrik ödemesi yapılması gerekmektedir.

SANAYİ SİCİL BELGESİ OLANLARA MÜJDE

Sanayi Sicil Belgesi olanlara %12 İndirime ek olarak Protokol kapsamında %5 daha indirim yapılacağının müjdesini veren ATSO Başkanı Göktaş açıklamasının devamında; “Sanayi Sicil Belgeleri alan üyelerimiz normalde %”12 İndirimden faydalanmakta iken yaptığımız protokol kapsamında bu indirime ek olarak % 5 oranında indirim alacaklardır. Bu noktada Elektrik Enerjisi indiriminden faydalanmak isteyen aktif üyelerimizin MEPAŞ müşteri hizmetleri merkezine Odamızdan alacağı Kayıt sureti ile başvuru yapıp Serbest Tüketici Sözleşmelerini imzalaması gerekecektir. Odamız üyelerinin menfaatleri doğrultusunda yaptığımız protokolün Üyelerimize ve Odamıza hayırlı olmasını diliyorum” Dedi. 


Anahtar Kelimeler: ÜYELERİNE ELEKTRİKTE İNDİRİM

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.