Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

AKILLI KAVŞAKLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR

HABER 16.04.2024 13:46:00
Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

 

BAŞKAN DİNÇER “TRAFİK DAHA AKICI VE DÜZENLİ OLACAK”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, son dönemde en yoğun trafik aksları arasında yer alan Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Dinçer, akıllı kavşak uygulaması ile bölgede oluşan trafik yoğunluğunun minimize edileceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir içi trafiğin düzenlemesi ve mevcut durumun iyileştirilmesi için yeni projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı. Özellikle günün belirli saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanan noktalarda kavşak düzenlemeleri, yol genişletme çalışmaları ve alternatif ulaşım modlarıyla trafik yoğunluğunun azaltılması ön görülüyor.

Toptancılar Sitesi Kavşağı’nın akıllı kavşağa dönüşeceğini belirten Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray genelinde akıllı kavşakların yaygınlaşacağını aktardı.

Aksaray Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Trafik Kontrol Merkezimiz ile şehir trafiği tek merkezden yönetilecek. Akıllı kavşak uygulamalarımızda bu çalışmaların altyapısı arasında bulunuyor” dedi.

Toptancılar kavşağında günün belirli saatlerinde aşırı yoğunluk yaşandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Bu kavşağımız çarşı merkezi ile bağlantılı olarak toptancılar sitesi, üniversite, galericiler sitesi ve 50 metrelik bulvar yolumuzun kesişme noktasında bulunuyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde bu bölgede yoğunluk yaşanıyor. Yeni Belediye binamızın taşınması ile bu kavşak önemli bir rol üstlenecek ve şehrin uzun vadeli sürdürülebilirlik ulaşım planına bu kavşağımızı da dahil ettik.

Bu kavşak noktasında yapacağımız düzenlemelerle şehir içi trafiği rahatlatma ve trafik akışını iyileştirme gibi net hedefleri belirledik. İlk aşamada burada trafiğin daha akıcı hale getirmek ve ışıklarda bekleme sürelerini kısaltacak önlemleri alıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda yapılacak düzenlemelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını bildirdi. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.