ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ AKSARAY’DA

BAKAN ÖZHASEKİ: ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ’’

HABER 1.03.2024 18:27:00
ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ AKSARAY’DA

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesinin açılışını gerçekleştirmek için Aksaray’a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet için karşılama töreni hazırlandı.

Şehrin girişinde bulunan bir otelde düzenlenen karşılama töreni ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Abdullah Uçan, İlbank Genel Müdür Yardımcıları Erdoğan Topçu ve Ferit yüksel karşılandı. Karşılama törenine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti İl Başkanı, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve şehrin kanaat önderleri katıldı.

Yapılan karşılama töreninin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet, iş adamları ve şehrin kanaat önderleri ile toplantıya katıldı. İş adamları ve kanaat önderleri ile yapılan toplantıda Bakan Özhaseki Aksaray’da yapılan çalışmaları ve parti politikaları hakkında bilgiler verdi. Aksaray’ın 5 yıl içerisinde çok değiştiğini belirten Bakan Özhaseki yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: ‘’ Belediye Başkanımızla görev süreci içerisinde hep istişare içerisinde çalıştık. Evren Başkan bizim için önemli. Aksaray 5 yılda çok değişti. Bakanlık olarak Aksaray'a hep destek verdik yine her projesini tek tek takip ediyoruz. Bugün Hamidiye Mahallemizde başlattığımız Kentsel dönüşüm projesinin temellerini atacağız. Daha sonra Kalanlar Millet Bahçemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Aksaray’ın her noktasında çalışmaların olduğunu görüyoruz. özellikle Kentsel dönüşüm alanında Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmaları takdir ile karşılıyoruz. Türkiye’de örnek gösterilecek kentsel dönüşüm projelerini Aksaray’da hayata geçirdik. Bugün temel atma törenini yapacağımız kentsel dönüşüm projemizle 22 bin 250 metrekarelik alanı 500 gün içerisinde yeni bir yaşam alanına dönüştüreceğiz. Kalanlar Mahallesine yaptığımız Millet Bahçesini de bugün Aksaraylı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. ‘’ Dedi.

Belediye hizmetlerine yönelik yaptıkları çalışmaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sunum yapan Başkan Dinçer, Aksaray’ın kalkınmasını hızlandıracak projeleri için verdiği destekten dolayı Bakan Özhaseki’ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini dinleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i görev süreci boyunca hayata geçirdiği başarılı projelerden dolayı tebrik etti. Karşılama töreninin ardından şehir merkezindeki esnafları ziyaret eden Bakan Özhaseki ve beraberindeki il protokol üyeleri Hamidiye Mahallesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreninin yapılacağı alana geçtiler.

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.