CORONOVİRÜS 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ TÖRENLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

HABER 4.04.2020 19:03:00
CORONOVİRÜS 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ TÖRENLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede de etkili olan Korona virüsünün yayılmasını önlemek maksatıyla alınan tedbirler bu yıl yapılacak olan törenleri iptal ettirtti.  Baro tarafından yapılacak olan basın bildirisiyle düşüncelerini ve isteklerini açıklanması beklenirken  5 Nisan Avukatlar Günü dolaysıyla milletvekilleri ve siyasiler kutlama mesajı yayınladılar. 
 Geçen yıl  Aksaray 15 Temmuz Milli irade meydanında konuşan Erhan Toprak  mesleki sıkıntıları dile getirmiş Hukuk fakültelerinin çok fazla avukat mezun ettiğini belirterek şunları söylemişti “Ülkemizde 1958 yılından bu yana kutlanan 5 Nisan Avukatlar Günü, bugünkü geldiğimiz noktada maalesef kutlamaların anlamını yitirdiği, kutlamadan ziyade çığ gibi büyüyen mesleki sorunların dile getirildiği, hukuksuz uygulamaların konuşulduğu günlere dönüşmüştür”  
Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan, hukukun üstünlüğünün var olmasında çaba gösteren başta Aksaray Barosu Avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın 5 Nisan “Avukatlar Günü ”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Diyerek kutlama mesajı yayınlarken
Avukat olan Milletvekillerinden İlknur İnceöz ve Ayhan Erel’de ayrı ayrı kutlama mesajı yayınladılar. 
Ak Prti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve CHP il başkanı Ali Abbas Ertürk te kendi sosyal Medya hesaplarından kutlama mesajı yolladılar.


KATI ATIK DEĞERLENDİRME VE BERTARAF TESİSİ, ASÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROLÜ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN UYGULAMALI EĞİTİM ALANI OLDU

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 MAYIS MESAJI

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

  • BIST 100

    10739,57%0,90
  • DOLAR

    32,21% 0,03
  • EURO

    35,02% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2509,51% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,26

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.