Emniyet Müdürlüğü Çilingircilerle Toplantı Yaptı

29.11.2017 15:37:44
Emniyet Müdürlüğü Çilingircilerle Toplantı Yaptı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarını önlemek amacı ile anahtarcıların bağlı bulunduğu Madeni Sanatkârlar Odasının koordinesinde ilimizde bulunan 12 (on iki) anahtarcı ile toplantı yapılmıştır.

[caption id="attachment_1744" align="alignnone" width="300"]Emniyet Müdürlüğü Çilingircilerle Toplantı Yaptı Emniyet Müdürlüğü Çilingircilerle Toplantı Yaptı[/caption]
Toplantıda oto, ev, işyeri vb. yerlerde kilit açma işlemlerinin talep edilmesi halinde, şüphelendikleri şahıslardan nüfus cüzdanı, araç ruhsatı vb. bilgilerini kontrol ederek açılan yerin açtırana ait olup olmadığının tespit edilmesi, 15 yaşından küçük çocuklara anahtar yapılmaması, kaçak olarak anahtarcılık mesleğini yapanların önüne geçilmesi ve anahtar yaptıran kişilerden şüphelenmeleri halinde polise bilgi verilmesi konuları görüşülmüştür. İlimizin huzur ve güvenliği için Polis-Esnaf işbirliği ile hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi hedeflenmiştir.  Kamuoyuna duyurulur.  

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,97% 0,24
  • GRAM ALTIN

    5193,03% 0,69
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.