ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ENGELSİZ BİR GELECEK, AİLELERİYLE BİRLİKTE DAHA MUTLU VE HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM”

HABER 8.05.2024 14:06:00
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

 


Aksaray Belediyesi yaptığı çalışmalarla engellilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her detayın düşünüldüğü Engelsiz Yaşam merkezi adına uygun bir şekilde tüm engel grupları düşünülerek tamamen “ENGELSİZ” bir bina olarak hizmet veriyor.

Özel bireylerin hayat standardını yükseltmek amacıyla onların sosyal hayata katılımını arttırmak ve özgüvenlerini geliştirmek için gerekli tedbirleri almak, toplumda özel bireylerle ilgili farkındalık yaratmak ve onların haklarına saygılı bir toplum yapısının oluşumuna yardımcı olmak maksadıyla kurulan merkezde müzik eğitimi, resim eğitimi, dil ve konuşma terapisi, özel eğitim, duyu bütünleme, bağımsız yaşam becerileri eğitimleri, sporla rehabilitasyon, ahşap boyama, takı, ebru sanatı, taş boyama, tekstil kursları düzenlenerek özel gereksinimli vatandaşların hem sosyalleşmelerine aynı zamanda el becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hayata geçirilen tüm çalışmalarda engelli vatandaşları gözeterek çalıştıklarını söyledi. Her bireyin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan ve engellilere karşı duyarlı olunması temennisinde bulunan Başkan Dinçer, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi.
 
“Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal hayatta daha etkin ve verimli kılmak, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve onların günlük yaşam içinde rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturmak için gayretle çalışıyoruz. Bizlerde Aksaray’ımızı engelsiz bir şehir haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyor ve engelleri hep birlikte aşıyoruz.
 
Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde engelli kardeşlerimizi gözeterek hareket etmeye özen gösteriyoruz. Bu vesile ile Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 MAYIS MESAJI

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.