İHTİSASLAŞAN ÜNİVERSİTELERİN REKTÖRLERİ ANKARA’DA TOPLANDI

HABER 16.01.2020 23:20:00
İHTİSASLAŞAN ÜNİVERSİTELERİN REKTÖRLERİ ANKARA’DA TOPLANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ihtisaslaşma sürecinin, yeni dönemde üzerine yoğun olarak eğilecekleri ana konulardan birisi olduğunu söyledi.  

 

Çeşitli alanlarda ihtisaslaşan üniversitelerin Rektörleri, Ankara’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan başkanlığında düzenlenen toplantıda, üniversitelerin sürece dair yaptıkları çalışmalar değerlendirildi. Prof. Gündoğan, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi” ile üniversitelerde eğitim-öğretim faaliyetlerine ek olarak, yenilikçi, bölgesel kalkınma odaklı ve potansiyelin etkin kullanımını temel alan yaklaşımların uygulanmasının hedeflendiğini söyledi. Toplantıda ASÜ Rektörü Şahin de, Aksaray’da “Spor ve Sağlık” alanında süren ihtisaslaşma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gerek kurum içi, gerekse kurum dışı paydaşlara süreci etraflı şekilde anlattıklarını ve somut projelerin ortaya çıkmaya başladığını kaydeden Şahin, yeni dönemde üzerine yoğun şekilde eğilecekleri ana çalışma konularının başında ihtisaslaşmanın geldiğini vurguladı. 

 

Toplantı, üniversitelerin kendi çalışma alanlarına dair yaptıkları ve planladıkları çalışmaların istişaresi ile tamamlandı. 


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.