MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN ALTINSOY’DAN SEMT PAZARI ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN ALTINSOY’DAN SEMT PAZARI ZİYARETİ

AKSARAY HABER 25.10.2022 18:43:00
MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN ALTINSOY’DAN SEMT PAZARI ZİYARETİ


AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte semt pazarında ki esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyerek, taleplerini dinlediler.
Ankara’daki temaslarının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini, her fırsatta halkın içinde olduklarını vurgulayan Milletvekili Aydoğdu, “Pazar bereketini hanelerine taşımak için alışverişlerini yapan hemşerilerimizle, pazarcı esnafımızla hasbihal ettik. Taleplerini, beklentilerini, memnuniyetlerini ilk elden, kendilerinden dinleyip notlarımızı aldık. Bize iletilen her talebin takipçisi olacağız. Bizler, gücünü milletten alan bir partinin temsilcileri olarak, her zaman halkının yanında olan, öneri ve düşüncelerini merkeze alan ve buna göre çalışmalarını şekillendiren bir siyaset anlayışını yine bundan sonraki yol haritamız da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti’nin millete hizmet için yola çıkmış, milletin değerlerinden güç ve feyiz alan kutlu bir hizmet ve dava hareketi olduğuna dikkat çeken Başkan Altınsoy’da, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde, Yüce Allah’ın yardımı ve aziz milletimizin kararlılığı ile birlik beraberlik içerisinde sorunları bir bir çözerek kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Yeni, yeniden büyük Türkiye için, bölgesinin yıldızı, gelişen, kalkınan mutlu, huzurlu insanların yaşadığı, ümmetin umudu son kale cennet vatan Türkiye’mizden vatanına, milletine, devletine, kadim değerlerine ölesiye bağlı; yiğidin harman olduğu Aksaray için, milletimizle, hemşerilerimizle omuz omuza, gönül gönüle çalışmaya, üretmeye, hizmete devam edeceğiz inşallah.”
AK heyete, yaklaşık 2 saat süren ziyareti sırasında pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlar büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.