Mustafa-Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezi açıldı

SAGLIK 20.12.2019 20:12:00
Mustafa-Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Taşpazar Mahallesinde yapımı tamamlanan Mustafa-Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Mustafa-Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezinin açılış törenine Vali Ali Mantı, Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, Baro Başkanı Erhan Toprak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Abur aile üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış töreninde konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ hayırsever katkısı ile tamamlanan Mustafa-Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezinin 6 hekim ile hizmet vermeye başladığını belirtti.

Hayırsever Abur ailesi adına konuşma yapan Aynur Abur ise babası ve kardeşinin adını taşıyan Aile Sağlığı Merkezinin yapılmasından duydukları memnuniyeti belirtti.

Vali Ali Mantı ise yaptığı konuşmasına merkezin hizmete girmesi ile bölgede daha çok vatandaşa hizmet sunulacağını belirtti.

Aile Sağlığı Merkezinin yapılmasına önemli maddi destek sunan Abur ailesine teşekkür eden Vali Ali Mantı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Peygamberimizin hadisi şerifine göre; ilim, eser, hayırlı evlat bırakan kişinin amel defteri kapanmaz. Rahmetli Mustafa abi ve cengiz kardeşim iyi evlatlar bırakmışlar iyi bir eser bıraktılar. Hadisin 2 sine nail oldular. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Aile Sağlık Merkezinin vatandaşlarımıza iyi hizmet vermesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ali Mantı hayırsever Abur Ailesi üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Açılış kurdelasını hayırseverler ile birlikte kesen Vali Ali Mantı Mustafa Abur eşi Cengiz Abur annesi Dudu Abur ile Aile Sağlığı Merkezini gezerek incelemelerde bulunarak merkezin hayırlı olmasını diledi.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.