VATANDAŞIMIZIN CANINI VE MALINI KORUYORUZ

30.09.2018 12:19:21
VATANDAŞIMIZIN CANINI VE MALINI KORUYORUZ

25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, itfaiye personelinin haftasını kutladı.

İtfaiye Teşkilatı?nın kuruluş yıl dönümü vesilesi ile İtfaiye personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İtfaiyesinin yeterli sayıda araç, ekipman ve eğitimli personelleriyle her an, her türlü yangın ve müdahaleye hazır kıta beklediğini söyledi.

Başkan Yazgı, ?Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan itfaiye teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum? ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün müdahale ettiği olayların sayısal verileri hakkında bir sunum yapan İtfaiye Müdürü Ebubekir Dikmen, Aksaray İtfaiyesinin bu hafta içinde Aksaray Üniversitesi eğitim alanında AFAD ve Mercedes Benz Kamyon Fabrikası itfaiyesiyle ortak bir tatbikat yaptıklarını açıkladı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında stant açarak İtfaiyenin araç ve gereçlerinin tanıtımı yaptıklarını açıklayan İtfaiye Müdürü Ebubekir Dikmen, Selçuk İlkokulunda yapılan tatbikattan söz etti.

İtfaiye personeli, kendilerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı?ya

çiçek takdim etti.


AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

YENİ BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER "TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR" ADLI SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

Boyundan Büyük Kupa’nın Sahibi Oldu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

AKSARAY BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

  • BIST 100

    10101,62%0,45
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,85% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2433,32% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3919,83% -0,11

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.