YENİ BİR ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİN KAPILARINI AÇIYORUZ

HABER 17.01.2020 10:08:00
YENİ BİR ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİN KAPILARINI AÇIYORUZ

AK Parti olarak ekonomimize kurulan tuzakları bozarak yeniden hedeflere odaklandıklarını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye olarak büyümeyi, üretimi, ihracatı, istihdamı güçlendirerek yeni bir şahlanış döneminin kapılarını açıyoruz.” dedi.

 

AK Parti ile her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin 2023 yürüyüşünün, içeride ve dışarıda pek çok kesimi rahatsız ve tedirgin ettiğine işaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Özellikle AK Parti döneminde ülkemize yönelik saldırılar, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde artmış ve çeşitlenmiştir. Yaşadığımız bu kesintisiz saldırı döneminin amacının ülkemizi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoymak olduğu açıkça ortadadır. Hamdolsun, Allah’ın yardımı güçlü ve donanımlı liderimiz ile milletimizin desteğiyle, bu saldırıların hepsini de boşa çıkardık. Ülkemizi kaosa teslim etmedik. Terör örgütlerine boyun eğmedik. Meydanı darbecilere bırakmadık. Ekonomik tetikçilere de teslim olmadık. Çok büyük bedeller ödedik, çok acı kayıplar verdik ama hepsinin de üstesinden gelmeyi başardık.”

 

Türkiye için yazılan senaryolarda 2019’un bir yıkılış ve teslim oluş yılı olarak öngörüldüğünü belirten Altınsoy, şöyle devam etti: “Milletimizin bizlere olan güveni ve dünya liderimiz ile 2019 yılını yeniden yükseliş yılı haline dönüştürdük. Milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Terör örgütlerini sınırlarımızdan uzaklaştırdık. Darbecilere dünyayı zindan ettik. Ekonomimize kurulan tuzakları bozarak yeniden hedeflerimize odaklandık. Şimdi de hem büyümeyi, üretimi, ihracatı, istihdamı güçlendirerek hem Akdeniz başta olmak üzere uluslararası alandaki haklarımıza sahip çıkarak, yeni bir şahlanış döneminin kapılarını açıyoruz. Bu bakımdan 2019 yılı icraat sonuçları, Türkiye’nin en zor şartlarda bile neler yapabileceğini gösteren bir başarı hikayesidir. İnşallah 2020 yılında her alanda çok daha fazlasını gerçekleştirerek milletimize bize verdiği hasbi destek ve yaptığı fedakarlıklar için borcumuzu ödemeye çalışacağız. Bu büyük milletin, şartlar ne olursa olsun istiklali ve istikbali için destan yazmaya devam edeceğini, içeride ve dışarıda herkese göstereceğimiz bir yıla giriyoruz. Dört gözle Türkiye’nin tökezlemesini ve yere kapaklanmasını bekleyenleri hüsrana uğratmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.